excavatorr fuel tank   

Tanksapka nyitás érzékelés

munkagépeken.

Mostoha üzemeltetési körülményekhez, magas por, rázkódás, extrém üzemeltetési körülményekre tervezett online tanksapka védelmi rendszer.
 
- tanksapka levétel érzékelés
- RFID érzékelő egység
- speciális adapterek a felszereléshez
- extrém külső környezeti hatás, szennyeződés elleni védelem 
- GSM egység (SMS riasztás) havi díj mentes online tanksapka védelem
- GPS egység online tanksapka védelem (a jármű új vagy már meglévő GPS rendszerére csatlakoztatva)

GYORS INFORMÁCIÓK
az online tanksapka védelemmel kapcsolatosan
Az online tanksapka a gépjárű üzemanyagtank védelmére szolgál. Feladatq, hogy minden tanksapka levételről értesítse a gépjármű flotta üzemeltetőjét. Az értesítés lehet a jármű GPS rendszerén keresztül, vagy egy külső GSM modem segítségével SMS formájában.

Komplett jármű üzemanyag tanksapka. A tanksapkába szerelt egyedi rádiófrekvenciás azonosító garantálja a 100% biztonságos tanksapka azonosítást. A tankaspka fém házába épített elektronika ellenáll minden külső környezeti hatásnak, gázolajnak. A tanksapka működése mágnessel vagy egyéb manipulatív eszközzel nem befolyásolható. Az alumínium ötvözetből készült védőház megvédi a tanksapkát a felfeszítés ellen. A tanksapka egyedi biztonsági zárral van ellátva, továbbá a speciális zárvédelem is megoldásra került.

A tanksapka alapkivitelben nem tartalmazza a fém biztonsági szűrőbetétet és a beszerelő készletet, továbbá alapesetben 3 méter hosszú kommunikációs kábellel szerelve szállítjuk. Ezeket a tételeket fontos átbeszélni műszaki munkatársunkkal a megrendelés előtt.

 

 

 

KÉRDEZZEN MŰSZAKI MUNKATÁRSUNKTÓL
 

Minden járműhöz, géphez, munkagéphez felszerelhető, amennyiben a tanksapka levételéhez elegendő hely áll rendelkezésre. Bizonyos járművek esetén a beszereléshez adapter szükséges, amelyet  opcionálisan lehet a tanksapkához rendelni.

 

TEHERGÉPJÁRŰ TANKSAPKA: szinte minden tehergépjrműre egyszerűen felszerelhet, speciális tankok esetén szükséges adapter.

 

MEZŐGAZDASÁGI GÉP TANKSAPKA: egyszerűen beszerelhető a gépek 50%-hoz szükséges adpter a tanksapka beszereléshez

 

MUNKAGÉP TANKSAPKA: 60 mm és 80 mm-es betöltő nyílások esetén egyszerűen beszerelhető. Egyéb méretek esetén szükséges tanksapka adapter a beszereléshez.

 

IBC TARTÁLYOK: minden esetben szükséges hozzá adapter a beszereléshez.


 

 

Magyarországi és külföldi GPS forgalmazók rendszerivel probléma nélkül működik, ez alól kivétel lehet egy két magyarországi forgalmazó. A specifikációnk minden esetben tartalmazza a jelenlegi GPS rendszer típusát, és ennek alapján le tudjuk a forgalmazóval ellenőrizni a működést.

GPS kompatibilitás ellenőrzése >

 

Az online tanksapka védelmi rendszert és a kiegészítőket szakszervizünk vagy a megrendelő saját maga is beszerelheti a járműveibe. Amennyiben saját maga szereli be a megrendelő a beszereléshez minden segédanyagot ( tömítő anyag, tömítés, plomba) biztosítunk. Nézze meg a tanksapka beszerlési videót.

 

A tanksapka beszerelést megrendelheti beszerelő partnerünkön keresztül is, aki a megrendelésben opcionálisan elfogadott helyszínen szereli be az online tanksapka rendszert. A beszerelés megrendelése tartlmazza a tanksapka üzemanyagtankra történő felszerelését, de opcionálisan tartalmazza a GPS rendszerbe történő bekötést. 

 

Alap eseteben 12 hónap. Vásárolható hozzá további 12 vagy 24 hónap garancia. A garancia hosszabítás minden esetben egyedi feltételek alapján kerül megkötésre. 

 

Nincs mivel a tansapka üzemeltetésnek nincs kölstége. A GPS rendszerű online tanksapka levétel esetén GPS szolgáltatótól függ, az esetek 99,9 %-ban ingyenes, mivel ez egy jelzés a GSP rendszer online felületén.

 

ELLENŐRIZZÜK ÖNNEK:

Amennyiben megadja a szolgáltatóját, abban az esetben munkatársaink leegyeztetik a működést, kompatilitást, estleges kölstégeket ( a GPS szolgálatók 99,9 % -ban nem kérnek a riasztásért díjat)


SMS RIASZTÁS:

Az sms riasztás lehet a GPS rendszeren keresztül vagy beépített GSM modem segítségével. A GSM modem esetén nincs havi díj csak az SMS költsége ami szolgáltató függő.

 

A megrendelés alapján kiállított előleg számla befizetését követően 2-3 hét, mennyiségtől függően. Alap esetben raktáron is lehet az online tanksapka és a kiegészítői, de erről a visszaigazolásban pontosan tájékoztatjuk. A tanksapkákat minden esteben komplettene beszrelő készlettel, opcionálisan rendelt  mechanikus üzemanyagtank védelmi rendszerrel szállítjuk. A csomag tartalmazza garancia jegyeket is. A garancia érvényesítése online a weboldalunkon keresztül történet.

Tank mechanikus védőbetét
ITC-MS

Az ITC tanksapkákhoz fejlesztett mechanikus védőbetét. ITC-MS feladata, hogy megakadályozza a hozzáférést a gázolajhoz nyitott tanksapka esetén is. Megrendelés esetén a védőbetétet a tanksapkához rögzítjük. A védőbetét nem lassítja, nehezíti meg a tankolást.

 

Üzemanyagtank betöltő nyílás védelem
TS 60/80

A járművek üzemanyagtank betöltő nyílására fejlesztett mechanikus védőbetét. ITC-TS feladata, hogy megakadályozza a hozzáférést a gázolajhoz nyitott tanksapka esetén is. A védőbetét speciális kialakítása miatt nem lassítja, nehezíti meg a tankolást. Kétféle méretben és kialakítással a betöltőnyílás kialakításától függően.

 

Fülke riasztó modul 
ITC - KA

A tolvajok elleni védelmi kiegészítő az ITC cabin alarm riasztó. A fülkébe szerelve riasztja az esetlegesen alvó járművezetőt, ha az üzemanyagtank sapkát a tolvajok próbálják levenni. A riasztó egység a műszerfal alá, a led jelzőfény a műszerfalba kerül beszerelésre.   

 

Résolaj védelem 
ITC-R

Megakadályozza, hogy illetéktelenek megbontsák a jármű résolaj (visszaáramló gázolaj) vezeték csatlakozási pontokat. Egyszerűen felszerelhető és egyedi biztonsági plombával lezárható.   

 

Üzemanyagtank szintmérő mechanikus védelme
TLC-LS

Megvédi az üzemanyagtankra épített szintmérőt vagy az üzemanyag csatlakozó csonkot a kiszerelés, megbontás ellen. Az eszköz rögzítése a tankra roncsolással oldható kötéssel történik.   
MINDEN JÁRMŰRE VAN MEGOLDÁSUNK

 adapterekkel speciális járművekre is felszerelhető az online tanksapkaA weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.