tanksapka itc 60 80 sub

tanksapka kamion uzemanyag tanksapka uzemanyag vedelem
tanksapka kamion vedelem  tanksapka kamion

 

 

 


Intelligens tanksapka levétel kontroll

ITC 60 / ITC 80 tanksapka

 

  • ALKALMAZHATÓminden tehergépjárműre. Adapter használatával munkagépre, mezőgazdasági gépre.
  • MÉRETEK: Ø 60 mm /  Ø 80 mm betöltő nyílás méret
  • AZONOSÍTÁS: rádiófrekvenciás azonosítás
  • ÁRAMELLÁTÁS: 12 V - 36 V között
  • GPS KOMMUNIKÁCIÓ: Lochner, Webeye, Arhicom, I-cell, Secret Control
  • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 2-3 hét
  • BESZERELÉS: a megrendelő saját szervize (15-20 perc alatt elvégezhető) vagy szerviz partnerünk beszereli és beköti
  • GARANCIA: 12 hónap
  • KÖTELEZŐ KIEGÉSZÍTŐ: beszerelő készlet

 

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

 bajnokolaj dots

Gazolaj kontroll 1236

12-36 V

Gazolaj ikonok gps

GPS

Gazolaj kontroll satelit

Online

 

 

 

 ÁR  44 900 Ft-tól (nettó)
ÁRAJÁNLAT A FLOTTÁJÁHOZ  SEGÍTÜNK 

 

 

 

TECHNIKAI ADATOK
Súly: 1,3 kg
Magasság: 570 mm (tanktól) 
Működési hőmérséklet: -40   +85 C között
Tápfeszültség: 16-32 V   DC között
Áramfelvétel: 35 mA (U max)
Hálózati feszültség: 20 mA

 

ALAP CSOMAG TARTALMA
Komplett tanksapka
RFID azonosító rendszer
Biztonsági zárbetét két kulccsal
3 m vezeték
Garancia jegy, beszerelési utasítás
 
 

 

AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK
Mechanikus üzemanyag védő betét >
Fülke riasztó modul >
Porvédő sapka
+3 méter kábel (speciális gépek esetén)

 

uzemanyag metakaritas sms riasztas

MEGVÉDJÜK AZ  ÜZEMANYAGOT

uzemanyag megtakaritas ikon 10  ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS

 uzemanyag megtakaritas ikon 9  GARANTÁLT RIASZTÁS

uzemanyag megtakaritas ikon 8  100% ÜZEMANYAG VÉDELEM
 uzemanyag megtakaritas ikon 7 EGYSZERŰ BESZERELÉS

 

 

 

 

GYAKORI KÉDÉSEK ÉS VÁLASZOK
AZ ONLINE TANKSAPKA MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOSAN


Az online tanksapka egy innovatív biztonsági rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen megvédeni a járművek üzemanyagtartályait az illetéktelen hozzáféréstől és a lopástól. Az üzemanyagtank sapkába ágyazott egyedi rádiófrekvenciás azonosító (RFID) biztosítja a tartály 100%-os biztonságos azonosítását.

Amikor az tanksapkát eltávolítják, a flotta üzemeltetője GPS-en vagy SMS-ben értesítést kap. Ez lehetővé teszi az illetéktelen tevékenység azonnali nyomon követését, és segít megelőzni az értékes üzemanyag ellopását vagy visszaélését.

A tanksapkába épített egyedi rádiófrekvenciás azonosító (RFID) biztonságos, megbízható módszert biztosít a tanksapka azonosítására. Ez a technológia az RFID-címkéről az olvasómodulra küldött egyedi kódot használja, amely az tanksapka hitelesítésére szolgál. A rendszert úgy tervezték, hogy ellenálljon minden külső környezeti hatásnak, például a dízelüzemanyagnak és a mágnesekkel vagy más eszközökkel történő manipulációnak. Az üzemanyagtöltő kupak védőburkolata alumíniumötvözetből készült, amely segít megvédeni azt a feltörési vagy manipulációs kísérletekkel szemben. Ezenkívül a tanksapka speciális biztonsági zárral van ellátva a további biztonság és védelem érdekében.

A tanksapka alap esetben nem tartalmazza a fém biztonsági szűrőbetétet és a beszerelőkészletet, csak a standard 3 m hosszú kommunikációs kábellelt, mint alap tartozékot. A fém biztonsági szűrőbetét és a szerelőkészlet fontos alkatrészek a tanksapka üzemanyagvédelmi rendszer biztonságos működésének biztosításához, ezért fontos, hogy megrendelés előtt beszéljemeg ezeket a tételeket a műszaki munkatársunkkkal. Ezen alkatrészek beszerelésének elmulasztása a rendszer védelmének csökkenéséhez is vezethet. 

 

 

 

KÉRDEZZEN MŰSZAKI MUNKATÁRSUNKTÓL
 

Az online tanksapka számos járműre, gépre és munkagépre felszerelhető. Ide tartoznak a  teherautók, kamionok, traktorok, kombájnok, kotrógépek, betakarítógépek, építőipari munkagépek és még sok más jármű. A típustól függően néhány járműhöz adapterre lehet szükség a beszereléshez, amely az online tanksapka megvásárlásakor opcionális extraként megrendelhető. Az tanksapkát úgy tervezték, hogy szinte bármilyen járműhöz, munkagépehez illeszkedjen, amennyiben elegendő hely áll rendelkezésre a beszereléshez.

 

TEHERGÉPJÁRŰ TANKSAPKA: Tehergépkocsik esetében a tankspka könnyen felszerelhető, többnyire nincs szükség adapterre. 

 

MEZŐGAZDASÁGI GÉP TANKSAPKA: egyszerűen beszerelhető azonban a munkagépek 50%-hoz szükséges adpter, átalakító. Ezzel az egyszerű megoldással tanksapka könnyen felszerelhető 60 mm-es és 80 mm-es töltőnyílásokra, adapter nélkül is.

 

MUNKAGÉP TANKSAPKA: 60 mm és 80 mm-es betöltő nyílások esetén egyszerűen beszerelhető. Egyéb méretek esetén szükséges tanksapka adapter a beszereléshez.

 

IBC TARTÁLYOK: minden esetben szükséges hozzá adapter.


 

 

Az online tanksapka a hazai és külföldi jármű helymeghatárózó forgalmazók GPS-rendszereinek széles választékával kompatibilis. Műszaki leírásainkban nem szerepelnek a kompatibilis rendszerek, de ha elküldi számunkra az Ön által jelenleg használt GPS rendszer típusát, mi meg tudjuk erősíteni, hogy az kompatibilis az online tanksapkával. Emellett csapatunk az Ön GPS-rendszerének típusától függően is tud dolgozni a alternatív megoldásokkal a kompatibilitás biztosításában.

Mindent egybevetve, az online tanksapka-védelmi rendszer nagyszerű módja annak, hogy megvédje járművét az üzemanyag lopástól és nyomon kövesse annak helyét, hogy hol és mikor vették le a tanksapkát. Könnyen felszerelheti saját maga az általunk biztosított tartozékok segítségével, vagy megrendelheti telepítő partnerünkön keresztül a beszerelést. A beszerelés megrendelése tartalmazza a tanksapka üzemanyagtankra történő felszerelését, de csak opcionálisan rendelhető meg a jármű GPS rendszerébe történő bekötést. Akár egy régi, évek óta használt munkagépe van, akár egy vadonatúj, amely csak néhány napja került ki a telepről, az online tanksapka üzemanyagvédelmi technológiával történő biztosítása egy megtérülő befektetés. További információkért és a telepítési videó megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre.

Nézze meg a tanksapka beszerlési videót.

Összességében a választott jótállási megállapodás és garanciaidőszak mindig az egyéntől és az igényeitől függ. Az alapesetben az ÁSZF 12 hónapos garanciális időszakot kínál, ami alapvető szintű biztos működést nyújt Önnek, de további garanciális időszak bővítés is megvásárolhatók azok számára, akik további fedezetet keresnek. Fontos tudatosítani, hogy szükség esetén mindig lehetőség van a garancia meghosszabbításáról tárgyalni, amely akár 36 hónapot is magában foglalhat, ezért ne habozzon kérdezni. Végső soron, bármilyen egyedi igényeihez tudjuk igazítani a garanciális időszakot, hogy megfelelően biztosítsuk flottáját.

 

A tanksapka üzemeltetése teljesen ingyenes, ömagában a tanksapkának nincs havi díja. A GPS rendszerek esetén a GPS szolgáltatótól függ, de az esetek 99,9%-ában mindenhol ingyenes, 

Ellenőrizzük a számára

Ha megadja a szolgáltatóját, munkatársaink meggyőződnek arról, hogy a rendszer jól működik és kompatibilis a szolgáltatóval. Általában nem merül fel költség, mert a GPS szolgáltatók 99,9%-a nem számol fel díjat egy riasztásért.

SMS riasztás

Az sms riasztás lehet a GPS rendszeren keresztül vagy beépített GSM modem segítségével. Ha van beépített GSM modem, nincs havi díj, csak az SMS küldéséért szükséges fizetni, ami a szolgáltató döntése alapján változik.

 

A megrendelés alapján kiállított előleg számla befizetését követően 2-3 hét, mennyiségtől függően. Alap esetben raktáron is lehet az online tanksapka és a kiegészítői, de erről a visszaigazolásban pontosan tájékoztatjuk. A tanksapkákat minden esteben komplettene beszrelő készlettel, opcionálisan rendelt  mechanikus üzemanyagtank védelmi rendszerrel szállítjuk. A csomag tartalmazza garancia jegyeket is. A garancia érvényesítése online a weboldalunkon keresztül történet.

Tank mechanikus védőbetét
ITC-MS

Az ITC tanksapkákhoz fejlesztett mechanikus védőbetét. ITC-MS feladata, hogy megakadályozza a hozzáférést a gázolajhoz nyitott tanksapka esetén is. Megrendelés esetén a védőbetétet a tanksapkához rögzítjük. A védőbetét nem lassítja, nehezíti meg a tankolást.

 

Üzemanyagtank betöltő nyílás védelem
TS 60/80

A járművek üzemanyagtank betöltő nyílására fejlesztett mechanikus védőbetét. ITC-TS feladata, hogy megakadályozza a hozzáférést a gázolajhoz nyitott tanksapka esetén is. A védőbetét speciális kialakítása miatt nem lassítja, nehezíti meg a tankolást. Kétféle méretben és kialakítással a betöltőnyílás kialakításától függően.

 

Fülke riasztó modul 
ITC - KA

A tolvajok elleni védelmi kiegészítő az ITC cabin alarm riasztó. A fülkébe szerelve riasztja az esetlegesen alvó járművezetőt, ha az üzemanyagtank sapkát a tolvajok próbálják levenni. A riasztó egység a műszerfal alá, a led jelzőfény a műszerfalba kerül beszerelésre.   

 

Résolaj védelem 
ITC-R

Megakadályozza, hogy illetéktelenek megbontsák a jármű résolaj (visszaáramló gázolaj) vezeték csatlakozási pontokat. Egyszerűen felszerelhető és egyedi biztonsági plombával lezárható.   

 

Üzemanyagtank szintmérő mechanikus védelme
TLC-LS

Megvédi az üzemanyagtankra épített szintmérőt vagy az üzemanyag csatlakozó csonkot a kiszerelés, megbontás ellen. Az eszköz rögzítése a tankra roncsolással oldható kötéssel történik.   

 

 

RIASZTÁS!
Az FFB-211 rendszámú járműről nem megengedett helyen vették le a tanksapkát!

 

 

 

 

 

 

 

 

TANKSAPKA LEVÉTEL RIASZTÁS SMS-BEN

Az online tanksapka védelem a jármű GPS rendszerén keresztül vagy önálló GSM modemmel SMS riasztást küld a mobiltelefonra. Így a jármű vezetője azonnal értesülhet, ha lopják az üzemanyagot.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

play button2 Nézze meg ebben a rövid videóban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONLINE JÁRMŰ VÉDELEM
Ismerje meg a legkorszerűbb online jármű és üzemanyag védelmi megoldásokat

 

 

sample38

ITC 60/80

Intelligens tanksapka levétel kontroll

sample38

ITC-MS

Tank mechanikus védőbetét

sample38

TS 60/80

Üzemanyagtank betöltő nyílás védelem

sample38

ITC-KA

Fülke riasztó modul

sample38

ITC-R

Résolaj védelem

sample38

TLC-LS

Üzemanyagtank szintmérő mechanikus védelme

sample38

ITC 60/80-M

Tanksapka fedél mechanikus védelemmel

sample38

ITC-DS

Ajtó nyitás vagy elmozdulás érzékelő

sample38

ITC-ESB

Elektronikus plomba GPS összeköttetéssel

sample38

ITC IRS-2

Forgási irány és elmozdulás érzékelő

sample38

TLC-800

Üzemanyagtank szintmérő

sample38

i-SENSOR

Üzemanyagtank feltörés elleni riasztó - mozgás érzékelő

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.