tanksapka itc 60 80 sub

tanksapka kamion uzemanyag tanksapka uzemanyag vedelem
tanksapka kamion vedelem  tanksapka kamion

 

 

 


Intelligens tanksapka levétel kontroll

ITC 60 / ITC 80 tanksapka

 

  • ALKALMAZHATÓminden tehergépjárműre. Adapter használatával munkagépre, mezőgazdasági gépre.
  • MÉRETEK: Ø 60 mm /  Ø 80 mm betöltő nyílás méret
  • AZONOSÍTÁS: rádiófrekvenciás azonosítás
  • ÁRAMELLÁTÁS: 12 V - 36 V között
  • GPS KOMMUNIKÁCIÓ: Lochner, Webeye, Arhicom, I-cell, Secret Control
  • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 2-3 hét
  • BESZERELÉS: a megrendelő saját szervize (15-20 perc alatt elvégezhető) vagy szerviz partnerünk beszereli és beköti
  • GARANCIA: 12 hónap
  • KÖTELEZŐ KIEGÉSZÍTŐ: beszerelő készlet

 

Gazolaj kontroll truck

Teherautó

Gazolaj kontroll tractor

Traktor

Gazolaj kontroll excav

Munkagép

 bajnokolaj dots

Gazolaj kontroll 1236

12-36 V

Gazolaj ikonok gps

GPS

Gazolaj kontroll satelit

Online

 

 

 

 ÁR  41 900 Ft-tól (nettó)
ÁRAJÁNLAT A FLOTTÁJÁHOZ  SEGÍTÜNK 

 

 

 

TECHNIKAI ADATOK
Súly: 1,3 kg
Magasság: 570 mm (tanktól) 
Működési hőmérséklet: -40   +85 C között
Tápfeszültség: 16-32 V   DC között
Áramfelvétel: 35 mA (U max)
Hálózati feszültség: 20 mA

 

ALAP CSOMAG TARTALMA
Komplett tanksapka
RFID azonosító rendszer
Biztonsági zárbetét két kulccsal
3 m vezeték
Garancia jegy, beszerelési utasítás
 
 

 

AJÁNLOTT KIEGÉSZÍTŐK
Mechanikus üzemanyag védő betét >
Fülke riasztó modul >
Porvédő sapka
+3 méter kábel (speciális gépek esetén)

 

uzemanyag metakaritas sms riasztas

MEGVÉDJÜK AZ  ÜZEMANYAGOT

uzemanyag megtakaritas ikon 10  ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS

 uzemanyag megtakaritas ikon 9  GARANTÁLT RIASZTÁS

uzemanyag megtakaritas ikon 8  100% ÜZEMANYAG VÉDELEM
 uzemanyag megtakaritas ikon 7 EGYSZERŰ BESZERELÉS

 

 

 

 

GYAKORI KÉDÉSEK ÉS VÁLASZOK
AZ ONLINE TANKSAPKA MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOSANAz online tanksapka a gépjárű üzemanyagtank védelmére szolgál. Feladatq, hogy minden tanksapka levételről értesítse a gépjármű flotta üzemeltetőjét. Az értesítés lehet a jármű GPS rendszerén keresztül, vagy egy külső GSM modem segítségével SMS formájában.

Komplett jármű üzemanyag tanksapka. A tanksapkába szerelt egyedi rádiófrekvenciás azonosító garantálja a 100% biztonságos tanksapka azonosítást. A tankaspka fém házába épített elektronika ellenáll minden külső környezeti hatásnak, gázolajnak. A tanksapka működése mágnessel vagy egyéb manipulatív eszközzel nem befolyásolható. Az alumínium ötvözetből készült védőház megvédi a tanksapkát a felfeszítés ellen. A tanksapka egyedi biztonsági zárral van ellátva, továbbá a speciális zárvédelem is megoldásra került.

A tanksapka alapkivitelben nem tartalmazza a fém biztonsági szűrőbetétet és a beszerelő készletet, továbbá alapesetben 3 méter hosszú kommunikációs kábellel szerelve szállítjuk. Ezeket a tételeket fontos átbeszélni műszaki munkatársunkkal a megrendelés előtt.

 

 

 

KÉRDEZZEN MŰSZAKI MUNKATÁRSUNKTÓL
 

Minden járműhöz, géphez, munkagéphez felszerelhető, amennyiben a tanksapka levételéhez elegendő hely áll rendelkezésre. Bizonyos járművek esetén a beszereléshez adapter szükséges, amelyet  opcionálisan lehet a tanksapkához rendelni.

 

TEHERGÉPJÁRŰ TANKSAPKA: szinte minden tehergépjrműre egyszerűen felszerelhet, speciális tankok esetén szükséges adapter.

 

MEZŐGAZDASÁGI GÉP TANKSAPKA: egyszerűen beszerelhető a gépek 50%-hoz szükséges adpter a tanksapka beszereléshez

 

MUNKAGÉP TANKSAPKA: 60 mm és 80 mm-es betöltő nyílások esetén egyszerűen beszerelhető. Egyéb méretek esetén szükséges tanksapka adapter a beszereléshez.

 

IBC TARTÁLYOK: minden esetben szükséges hozzá adapter a beszereléshez.


 

 

Magyarországi és külföldi GPS forgalmazók rendszerivel probléma nélkül működik, ez alól kivétel lehet egy két magyarországi forgalmazó. A specifikációnk minden esetben tartalmazza a jelenlegi GPS rendszer típusát, és ennek alapján le tudjuk a forgalmazóval ellenőrizni a működést.

GPS kompatibilitás ellenőrzése >

 

Az online tanksapka védelmi rendszert és a kiegészítőket szakszervizünk vagy a megrendelő saját maga is beszerelheti a járműveibe. Amennyiben saját maga szereli be a megrendelő a beszereléshez minden segédanyagot ( tömítő anyag, tömítés, plomba) biztosítunk. Nézze meg a tanksapka beszerlési videót.

 

A tanksapka beszerelést megrendelheti beszerelő partnerünkön keresztül is, aki a megrendelésben opcionálisan elfogadott helyszínen szereli be az online tanksapka rendszert. A beszerelés megrendelése tartlmazza a tanksapka üzemanyagtankra történő felszerelését, de opcionálisan tartalmazza a GPS rendszerbe történő bekötést. 

 

Alap eseteben 12 hónap. Vásárolható hozzá további 12 vagy 24 hónap garancia. A garancia hosszabítás minden esetben egyedi feltételek alapján kerül megkötésre. 

 

Nincs mivel a tansapka üzemeltetésnek nincs kölstége. A GPS rendszerű online tanksapka levétel esetén GPS szolgáltatótól függ, az esetek 99,9 %-ban ingyenes, mivel ez egy jelzés a GSP rendszer online felületén.

 

ELLENŐRIZZÜK ÖNNEK:

Amennyiben megadja a szolgáltatóját, abban az esetben munkatársaink leegyeztetik a működést, kompatilitást, estleges kölstégeket ( a GPS szolgálatók 99,9 % -ban nem kérnek a riasztásért díjat)


SMS RIASZTÁS:

Az sms riasztás lehet a GPS rendszeren keresztül vagy beépített GSM modem segítségével. A GSM modem esetén nincs havi díj csak az SMS költsége ami szolgáltató függő.

 

A megrendelés alapján kiállított előleg számla befizetését követően 2-3 hét, mennyiségtől függően. Alap esetben raktáron is lehet az online tanksapka és a kiegészítői, de erről a visszaigazolásban pontosan tájékoztatjuk. A tanksapkákat minden esteben komplettene beszrelő készlettel, opcionálisan rendelt  mechanikus üzemanyagtank védelmi rendszerrel szállítjuk. A csomag tartalmazza garancia jegyeket is. A garancia érvényesítése online a weboldalunkon keresztül történet.

Tank mechanikus védőbetét
ITC-MS

Az ITC tanksapkákhoz fejlesztett mechanikus védőbetét. ITC-MS feladata, hogy megakadályozza a hozzáférést a gázolajhoz nyitott tanksapka esetén is. Megrendelés esetén a védőbetétet a tanksapkához rögzítjük. A védőbetét nem lassítja, nehezíti meg a tankolást.

 

Üzemanyagtank betöltő nyílás védelem
TS 60/80

A járművek üzemanyagtank betöltő nyílására fejlesztett mechanikus védőbetét. ITC-TS feladata, hogy megakadályozza a hozzáférést a gázolajhoz nyitott tanksapka esetén is. A védőbetét speciális kialakítása miatt nem lassítja, nehezíti meg a tankolást. Kétféle méretben és kialakítással a betöltőnyílás kialakításától függően.

 

Fülke riasztó modul 
ITC - KA

A tolvajok elleni védelmi kiegészítő az ITC cabin alarm riasztó. A fülkébe szerelve riasztja az esetlegesen alvó járművezetőt, ha az üzemanyagtank sapkát a tolvajok próbálják levenni. A riasztó egység a műszerfal alá, a led jelzőfény a műszerfalba kerül beszerelésre.   

 

Résolaj védelem 
ITC-R

Megakadályozza, hogy illetéktelenek megbontsák a jármű résolaj (visszaáramló gázolaj) vezeték csatlakozási pontokat. Egyszerűen felszerelhető és egyedi biztonsági plombával lezárható.   

 

Üzemanyagtank szintmérő mechanikus védelme
TLC-LS

Megvédi az üzemanyagtankra épített szintmérőt vagy az üzemanyag csatlakozó csonkot a kiszerelés, megbontás ellen. Az eszköz rögzítése a tankra roncsolással oldható kötéssel történik.   

 

 

RIASZTÁS!
Az FFB-211 rendszámú járműről nem megengedett helyen vették le a tanksapkát!

 

 

 

 

 

 

 

 

TANKSAPKA LEVÉTEL RIASZTÁS SMS-BEN

Az online tanksapka védelem a jármű GPS rendszerén keresztül vagy önálló GSM modemmel SMS riasztást küld a mobiltelefonra. Így a jármű vezetője azonnal értesülhet, ha lopják az üzemanyagot.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

play button2 Nézze meg ebben a rövid videóban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONLINE JÁRMŰ VÉDELEM
Ismerje meg a legkorszerűbb online jármű és üzemanyag védelmi megoldásokat

 

 

sample38

ITC 60/80

Intelligens tanksapka levétel kontroll

sample38

ITC-MS

Tank mechanikus védőbetét

sample38

TS 60/80

Üzemanyagtank betöltő nyílás védelem

sample38

ITC-KA

Fülke riasztó modul

sample38

ITC-R

Résolaj védelem

sample38

TLC-LS

Üzemanyagtank szintmérő mechanikus védelme

sample38

ITC 60/80-M

Tanksapka fedél mechanikus védelemmel

sample38

ITC-DS

Ajtó nyitás vagy elmozdulás érzékelő

sample38

ITC-ESB

Elektronikus plomba GPS összeköttetéssel

sample38

ITC IRS-2

Forgási irány és elmozdulás érzékelő

sample38

TLC-800

Üzemanyagtank szintmérő

sample38

i-SENSOR

Üzemanyagtank feltörés elleni riasztó - mozgás érzékelő

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.